Sjuk av längtan???


ta mig till Italen för det här är inge bra ..........
så himla trist att vara sjuk.

Jag vet nog inte riktigt hur man gör ......

Mitt första försök att blogga men hur man gör vet jag inte eller hur det kommer se ut.
Så har man varit med mannen på bio äntligen. Vi såg Snabba Cash som var så bra som vi trodde. Det där med bio då .. okej visst var det en stor bild men mitt i allt satt en "fjorttis" med pälsluva och dolde texten . Jag är inte så haj på serbiska och spanskan. Jag är också lite allergisk mot popcorns lukt (vad grinig jag låter) och att folk måste kommentera allt hela tiden. Det får bli blue ray och soffan för mig. Det hela slutade också med att jag vaknade mitt i natten med kanonhuvudvärk och dunderförkylning, tassa runt och leta efter alla huset filtar som sen innebar att jag vaknade sjöblöt. Med andra ord har jag åkt på influensa första soliga dagen på länge dålig timing.
Skulle egentligen ha suttit på bussen till Eskilstuna  för min månliga 24-timmars till mor som blev väldigt besviken.
Jag hade också tänkt att  sno åt mig några pussar och kramar av lilla hjärtat Filippa. Som enligt föräldrarna för tillfället är till salu!! fick ett desperad sms av sonen häromdagen hon var visst lite kinkig .. 
Ja vad ska jag nu göra av den här dagen ,Bo jobbar så det är helt tyst i huset. Italienska böckerna ligger och skriker nere i väskan så det skulle passa alldeles utmärkt att ta tag i dem nu. Har haft snart en månad på mig att göra läxorna som ska var klara på måndag. Jag vet att det är mitt eget val att läsa italienska och det skulle vara så kul men det skapar bara ågren. Varje gång jag tar fram böckerna så slår det totalt slint i skallen och jag är helt tom KAN INGENTING inge vidare för självförtroendet.
Nej det får bli att dra ner alla persienner (dom som är hela) och inse att man är sjuk för visst ska man bara sova då?
Nu är det dags att se hur det blev
Ta nu vara på solen idag ni som kan
från en skruttig
Lotta

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0