ascolta ......



Mi piace l´Italia e lago di Como
Av någon konstig anledning är det just här jag skulle vilja var just nu.Kan det beror på vädret.Och inte lära jag mig någon italienska till sommaren , skolka idag igen . Nu börjar det bli svårt att gå tillbaks har missat allt för mycket och svårare blir det.Men det är ju bara jag som får stå där med skammen.
Arrivedcerci
Lotta


Kommentarer
Postat av: Iza

En lärare som skolkar... näe... :))

2010-03-02 @ 16:06:04
URL: http://medialochannorlunda.blogspot.com/
Postat av: Lova

Ja du Lotta! Först vill jag bara säga att du har så många intressanta och viktiga tankar som jag gillar att inspireras av! Det var verkligen en matnyttig blogg på den punkten.

Sedan måste jag också säga att det lyser igenom lite att du verkligen längtar bort. Du försöker ändra på det genom att läsa "positiva" böcker om självkänsla o.s.v. och jag tror att jag är lite lik dig. Men är det verkligen värt det? Nu har vintern varat i flera långa, gråa, trista, kalla, blöta månader och alla är sjuka och trötta. Speciellt jag känns det som. Är det meningen att jag ska lämna allt dystert och surt där jag vandrat fram. Ibland undrar jag om livet inte borde vara något mer. Vet ju att vintern snart är över, men ändå. är inte livet lite för kort för att slösas av en enda minut. Varför gör jag inte bara det jag vill mest. Varför reser jag bara inte iväg någonstans långt bort och är lycklig. Även om jag blir fattig och har lämnat mycket bra så kanske det viktiga är jag är lycklig för stunden. Och det andra kan rättas till när det är det jag känner för.

Syns på dig och när du skriver att du helst av allt bara vill släppa allt du har i händerna och göra det som din impuls säger. Kanske något att fundera

över!?

Som du ser så klarar jag inte av att skriva kort och hålla mig till marginaler här heller. Men du ska vet aatt jag försökte haha :)

Ses imorgon, kram/ Lova

2010-03-02 @ 18:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0